Linguaprompt Kft.
1073 Budapest, Erzsébet körút 23.info@linguaprompt.com
Tel.: +36 1 786 6286 Fax: +36 1 269 4780

   
hun ENG GER

 
Főoldal >> Professzionális weboldalfordítás

Professzionális weboldalfordítás

Az internet elterjedésével a cégek online jelenlétének fontossága és ezzel a weboldalfordítás fontossága is felértékelődött. A komoly cégek mindegyikének van weboldala, melyek általában többnyelvűek, igyekeznek közvetlenül megszólítani az érdeklődőt, bárhonnan is érkezzen.

A magyarországi weboldalak jó részének is van angol és/vagy német nyelvű megfelelője. Ezekkel kapcsolatban pedig alapvető elvárás, hogy hibátlanok legyenek az anyanyelvi olvasó számára - ehhez ajánljuk professzionális weboldalfordítási szolgáltatásunkat.

Közvetlenül a honlap szövegét fordítjuk

Semmi szükség arra, hogy kimásolja a honlapon lévő szövegeket, majd a fordítás után visszamásolja a fordítás szövegét a honlap fájljaiba. A Linguaprompt olyan technológiákat alkalmaz, amelyekkel közvetlenül a honlap fájljait tudjuk fordítani.

Ennek előnyei:

  • Nincs szükség a szöveg oda-vissza másolására. Ezzel rengeteg idő megtakarítható, és nagyon sok hiba elkerülhető.
  • A teljes fordítási folyamat sokkal egyszerűbb, gyorsabb és még olcsóbb is. Önnek nem kell teljesen felesleges folyamatok befejeződésére várnia, azokért külön fizetnie, és az időközben keletkezett hibák kijavítására külön erőfeszítést pazarolnia.
  • A professzionális weblapfordítás során tökéletesen megőrizzük a honlap formátumát. Gyakorlatilag kész weboldalt szállítunk Önnek.

Kedvezmények = ismétlődések + frissítések

A Linguaprompt által alkalmazott professzionális fordítási technológiák segítségével jelentős kedvezményeket tudunk nyújtani a teljes weboldalon belül ismétlődő elemek fordítására: miért fizetné ki például minden oldalon a "Kezdőlap" szó fordítását?

Ha a későbbiekben is a Linguapromptot választja weboldalai fordítására, akkor a frissítések után ugyancsak jelentős kedvezményeket biztosítunk: gyakorlatilag csak a változásokat kell fordíttatnia. Az alkalmazott technológia révén nemcsak a szövegbeli változásokat követjük, hanem a dizájn megváltozását is azonnal átemeljük a célnyelvi fájlokba. A weblap szerkesztőjének nem kell az idegen nyelvű tartalomban elvesznie, és minden módosítást nyelvenként elvégeznie.

A Linguaprompt professzionális fordításainál különös hangsúlyt fektetünk arra, hogy a fordítás egységes legyen. Ennek eléréséhez szintén hatalmas előnyt jelent modern technológiánk.

Dinamikus weboldalak fordítása

A Linguaprompt technológiájával a dinamikus vagy a webes alkalmazásokat tartalmazó weboldalak fordítása is egyszerűen megoldható. Számunkra nem okoz akadályt, ha a szöveg egy adatbázisban található vagy programkódba van elrejtve. Eszközeink segítségével ki tudjuk válogatni a fordítandó részeket, és csak azoknak a fordítását végezzük el.

Anyanyelvi ellenőrzés

Ugye cége honlapján Ön sem szeretné például azt olvasni, hogy "DVD játékosokat"... forgalmaz? Egy cég honlapja nem más, mint a cég internetes kirakata a világ felé: itt nem engedhetők meg hibák. Ezért is különösen fontos, hogy weboldalának fordítása professzionális legyen. A Linguaprompt az adott nyelven beszélő tesztelőkkel ellenőrizteti le, hogy honlapja ne csak jól működjön más nyelveken, de valóban több nyelven beszéljen.

Keresőoptimalizálás

Weboldalfordítás során nem mellékes szempont az sem, hogy a lefordított weboldal látogatottságát növeljük, amennyire ez csak lehetséges. A professzionális fordításban ezért olyan szövegezést használunk, amely az adott nyelven a lehető legelőkelőbb helyre juttatja az Ön cégét a keresőtalálatok között. Ezek a keresőkifejezések nem feltétlenül ugyanolyan logika szerint működnek, mint az eredeti oldalon. A Linguaprompt kérésre vállalja, hogy a lefordított oldal optimalizálását is elvégzi. (Ebben sokat segít, ha már az eredeti oldal is ilyen logika szerint íródott - erre vonatkozóan igény szerint tanácsadást is vállalunk.)

Professzionális weboldalfordítás több nyelvre

Ha a Linguapromptot választja, egyszerre több nyelvre is lefordíttathatja weboldalát. A fordítás gyorsan elkészül, és akár már egy hét múlva négynyelvű honlapot mondhat a magáénak.

A kezdőoldal módosítása

Tegyük fel, hogy már el is készült weboldalának professzionális fordítása. De hogyan tudnak majd a látogatók nyelvet választani? Szeretne inkább külön cégnév.com, cégnév.de stb. weboldalakat üzemeltetni? Vagy inkább azt szeretné, hogy egy cégnév.hu oldalon tudjon választani a látogató? Kérésre segítünk ezt eldönteni, illetve igény szerint el is végezzük a kezdőoldal módosítását.

Visszaigazoló levelek fordítása

Ha az Ön weboldala kereskedelemmel foglalkozik, akkor feltehetőleg több automatikus levelet is küld ügyfeleinek. Ezek lefordításánál különösen fontos a professzionális fordítás, hiszen a termék/szolgáltatás vásárlása után ez az első közvetlen üzenet, amely Öntől érkezik az ügyfélhez. Többnyelvű weboldalak esetén az ilyen levelek lefordítására is gondolnia kell.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) >>

 


     
     
     

Háttéranyagaink

Linguaprompt Kft. 1073 Budapest, Erzsébet körút 23. | info@linguaprompt.com | Tel.: +36 1 786 6286 | Fax: +36 1 269 4780