Linguaprompt Kft.
1073 Budapest, Erzsébet körút 23.info@linguaprompt.com
Tel.: +36 1 786 6286 Fax: +36 1 269 4780

   
hun ENG GER

Főoldal >> Miért a Linguaprompt? >> Munkamódszereink  

Munkamódszereink

 

NINCS REJTETT KÖLTSÉG

Az Önnek adott árajánlat minden esetben részletesen tartalmazza az összes munkafázis költségét. Ettől az árajánlattól nem térünk el, nincs semmilyen utólagos felár.

Az elszámolásnál az eredeti szöveg szószámát vesszük alapul, a végleges költség nem függ attól, hogy mennyire tömören vagy bőbeszédűen fogalmaztuk meg a fordítást.

A projektvezetés díját és egyéb járulékos költségeinket nem számítjuk fel külön, azokat a fordítási díj tartalmazza.

 


TÖBB LÉPCSŐS MINŐSÉG-ELLENŐRZÉS

Már alapáron is biztosítjuk, hogy a fordítást átolvassuk, illetve több számítógépes ellenőrzésnek vetjük alá, amelyekkel számos hibát teljes mértékben ki tudunk zárni.

Fordítóinkat rendszeresen ellenőrizzük, értékeljük, képezzük. Lektoraink és projektvezetőink szaktudása és tapasztalata is garancia a fordítás minőségére.

Minden munkatársunknak több szótár, tudásbázis és eszköz áll rendelkezésére, amelyekkel ellenőrizheti és javíthatja saját munkáját.

 

EGYSZERŰ, SZABÁLYOS FOLYAMATOK

A Linguaprompt fejlett rendszerei és nagy tapasztalata lehetővé teszik, hogy folyamataink a lehető leghatékonyabbak legyenek, minél kevesebb lépésből álljanak és minél kevesebb kollégánk közreműködését igényeljék. A fordítás így gyorsabb, egyszerűbb, biztonságosabb és olcsóbb.

A Linguapromptnál nem menet közben merülnek fel késést okozó, előre nem látott problémák, előre gondolkozunk. Folyamataink megfelelnek az EN15038:2006 szabványnak.

 

Háttéranyagaink

Linguaprompt Kft. 1073 Budapest, Erzsébet körút 23. | info@linguaprompt.com | Tel.: +36 1 786 6286 | Fax: +36 1 269 4780