Linguaprompt Kft.
1073 Budapest, Erzsébet körút 23.info@linguaprompt.com
Tel.: +36 1 786 6286 Fax: +36 1 269 4780

   
hun ENG GER

Főoldal >> Miért a Linguaprompt? >> Csapatunk  

Csapatunk

 

FORDÍTÓK

Anyanyelvi szinten.

A Linguaprompt tapasztalt, kipróbált, professzionális anyanyelvi fordítókkal dolgoztat, akik munkájukkal már eleve garanciát jelentenek a minőségre.

Fordítóink sokszínű szakmai tapasztalata és különböző egyénisége megőrzendő érték számunkra. Csapatunkban van programozó matematikus, újságíró, marketinges, orvos, közgazdász, jogász, sportlövő, zenész, fotós és sportoló is. Végzettségük is hasonlóan széles skálán mozog, a legtöbben technikai, informatikai, nyelvi vagy fordítói végzettséggel rendelkeznek.

 


LEKTOROK

Szakterületek nyelvi specialistái.

A lektorok kezeskednek a minőségért és a fordítás stílusos megfogalmazásáért, a fordítás tartalomhűségéért és az eredeti stílus megőrzéséért is. Ellenőrzik ezenfelül a helyesírást, a nyelvtant és az egységes szóhasználatot is.

Az ő dolguk a fordítók értékelése és továbbképzése is. Lektoraink elhivatottak és agilisak. Többen is specializálódtak egy vagy több szakterületre, ezzel is garantálva a kész fordítás pontosságát. Van olyan lektorunk, aki mentőorvos segítségével pontosítja és fejleszti orvosi szókincsét, és többen is választott témájuk elismert szakértői.

 

PROJEKTVEZETŐK

Ahol minden összefut.

Mint a ház építésénél az alapozáson, a fordításnál sok múlik a megfelelő előkészítésen. A projektvezetők mérik fel a beérkező megrendeléseket, ők adnak tanácsot a követendő munkafolyamatot illetően. A projektvezetők állítják össze a csapatot, ők koordinálják a munkát, és ők gondoskodnak róla, hogy a végeredmény megfeleljen az Ön elvárásainak.

A Linguaprompt projektvezetői együtt csaknem 100 év munkatapasztalattal rendelkeznek. A projektvezetői munka a Linguaprompt egyik legfőbb erőssége. Több alkalmazottunk is egyetemi szinten tanítja a témakört, és aktívan használja is a tudását.

 

Háttéranyagaink

Linguaprompt Kft. 1073 Budapest, Erzsébet körút 23. | info@linguaprompt.com | Tel.: +36 1 786 6286 | Fax: +36 1 269 4780