Linguaprompt Kft.
1073 Budapest, Erzsébet körút 23.info@linguaprompt.com
Tel.: +36 1 786 6286 Fax: +36 1 269 4780

   
hun ENG GER

Főoldal >> Miért a Linguaprompt? >> Tapasztalatunk  

Tapasztalatunk

 

FORMÁTUMOK

Fordítottunk már e-maileket, cikkeket, szerződéseket, pénzügyi beszámolókat, prospektusokat, kezelési kézikönyveket, nagyvállalati szabályzatokat, marketinganyagokat, teljes honlapokat, szoftvereket, játékprogramokat is.

Leggyakrabban Word és HTML fájlokkal dolgozunk, de gyakoriak a PDF-ek, az Excel, a Powerpoint alkalmazásokban készült dokumentumok is. Professzionális kiadványszerkesztő programokkal (pl. Adobe InDesign) készült fájlokat is fordítunk, illetve számos speciális programot használunk a fordítás megkönnyítésére.

 


SZAKTERÜLETEK, NYELVEK

Szakterületeink a következőkre terjednek ki: számítástechnika, szórakoztató elektronika, orvosi és gyógyszerészeti fordítások, természettudományok, autóipar, műszaki fordítások, jogi, gazdasági és pénzügyi fordítások, marketing.

Számtalan nyelven dolgozunk. A legfontosabbak: angol, német, francia, magyar, cseh, szlovák, ukrán, orosz, román, horvát, szlovén.

 

TERJEDELEM

Gyakran előfordul, hogy csak néhány szót kell lefordítanunk. Az is megesik, hogy ez a néhány szó olyan nyelvi játékon alapszik, amely csak egy adott nyelven hangzik jól. Ilyenkor a mi feladatunk annak biztosítása, hogy az eredetinek megfelelő hangulatot tudjunk teremteni a fordításunkkal is.

Más esetekben hatalmas megbízásokat teljesítünk: több száz oldalas kézikönyvek, teljes honlapok, egyhetes tréningek anyagának fordításánál nagyon fontos a jó szervezés, a fegyelem, a fordítók közötti kommunikáció. Ezek nélkül nem biztosítható a konzisztencia.

 

Háttéranyagaink

Linguaprompt Kft. 1073 Budapest, Erzsébet körút 23. | info@linguaprompt.com | Tel.: +36 1 786 6286 | Fax: +36 1 269 4780